Att börja jobba

Tjohoo jag fick jobbet :D 
 
Jag var så sjuuuukt nervös igår innan själva gruppintervjun så det går inte beskriva.
Hade jag haft lugnande hemma hade jag tagit de ;) 
Kvällen innan satt jag och läse och googlade allt möjligt då gruppintervju är lite mer annorlunda en än vanlig intervju där man sitter själv. Nu skulle vi liksom sitta i grupp..
 
Sen kunde jag knappt inte sova på hela natten med..Men taggad var jag ;) 
 
Jag har varit på 7 intervjuer i mitt liv och jag har fått alla jobb.. MEN jag har även tackat nej då jag gått på flera för att se vilken som passar bäst.. Ändå varje gång tror jag för lite på mig själv att jag inte ska få ett jobb.. 
 
Men iallafall.. Själva jobbet är på Burger King, kanske inte spå glassigt som många tror och vill få det till..
Men det struntar jag i.. Ett jobb till en till erfarenhet. Kanske skit kul :) Sorligt ändå att sådana ställen likaså transcom klassas som ställen man får om man är lågutbildad eller liknande. 
Transcom ja det finns bra ställen där och det finns dåliga. Jag trivdes inte alls, inget var faktiskt bra där mer än kollegorna.. Men jag snackar inte skit om transcom förde för det finns de som trivs och har det bra och det är ju bra för dom.. Det är ett jobb.. 
 
Iallafall klockan 09.00 skulle jag vara på arbetsförmedlingen där vi alla skulle träffas som hade gått vidare av de 128 sökande. Vi var 32 som hade blivit utvalda till en andra gång. När vi kom dit så var det olika bord med våra namn på där vi skulle sätta oss.. Jag satt med en tjej och två killar.. De var huuur goa och sköna som helst.. 
Vi fick papper vi skulle skriva i, sen skulle vi gå på två intervjuer under tiden.. Ena skulle vi bygga hus med kortlek samtidigt som man blev intervjuad. Andra skulle vi spela memory fast med oss själva och hitta alla par innan 3 minuter samt även där blev vi intervjuade.. I gruppen sen skulle vi intervjua en och sen presentera den inför alla och vi skulle även hela gruppen vi alla fyra då komma på en ny grej att marknadsföra som vi skulle presentera.. 
Jag har inte skrattat så mycket på så länge, och jag var så avslappnad och tänkte inte på något än att just vara där för stunden och ha kul.. Det går inte beskriva.. Men vi var nog de som hade det mest kul i hela rummet samt var mest avslappnade och verkligen körde våran grej... 
 
OCH det hjälpte ju.. Jag fick ju jobbet.. Trodde jag skulle få vänta tills idag eller imorgon med svar men igår kväll fick jag mail om att jag gått vidare.. Vi var 20 stycken som gick vidare.. Så av de 128 blev jag en av dom. Självförtroendet sken upp kan jag säga :) 
 
Mycket text men har ni kommit så här långt, vad kul ;) 
 
Utbildningen börjar nog redan i mitten på februari, men det öppnar i mitten/slutet på april i karlskoga.
Henke ska vara pappa ledig.
Hur jag känner inför det.. Både och.. Det är jobbigt men samtidigt så himla skönt. 
 
Levi och jag har inte alls den där kontakten som jag, Elise och Milian hade när de var bebisar.. 
Jag ser inget negativt med det, utan han är bara mer självständig och inte alls blyg eller lik de på något sätt..
Han är mammig nu men ändå går det utan problem att vara utan mig när jag väl inte är i närheten. 
Kruxet blir bara att jag måste sluta amma, iallafall kväll, tills riktiga schemat börjar. Henke måste lyckas få honom att somna själv.. Men det ska gå.. Jag vill så gärna detta.. 
 
Men men slut tjatat om det.. Jag önskar er en riktigt fin dag :) 
 

Jag har inte tiden

 
 
Jag önskar att det varje dag kunde utökas med 10 timmar till. Att dagarna var längre. Själv med tre barn oftats gör att man hinner knappt inte ens stanna upp och andas. Det är kanske därför också alla tankar jag har kommer när jag på kvällen då alla sover och jag ska sova kommer. 
Folk hinner blogga och baka men jag hinner inte ens stanna upp innan det är något. All min tid går till barnen nästintill.
 
Jag vägde och mätte mig i söndags. Då hade det gått lite mer än två veckor. Vilken flopp de blev. Jag är så besviken. Men samtidigt kanske jag inte ska vara det. Va 1.5 kg ner och 0.5 cm runt magen, varan lixom?  
Kan amningen störa så ? Nej jag måste få hit mammas gåband med så jag kan börja gå på morgonen in an frukost med. Måste börja hända lite nu. Har tappat motivationen en del men jag tränar ändå. Idag fuska jag med en våffla och sylt. Ajabaja men våfflor och pannkakor är något jag verkligen älskar. 
 
Ikväll blir det träna ben och rumpa. 
 
Sen till något annat. Imorgon ska jag på Jobb intervju. Jag är så trött på att gå hemma och allt kretsar kring hem och barn. Jag har aldrig längtat så mycket efter att börja jobba. Kruxet är bara Levi. Hur gör vi med honom. Han fyller ett i april och då förmodligen börjar jag utbildning ev. Redan i mars OM jag får jobbet. Om Henke ska vara pappaledig måste han ansöka om det snart. Jag vill inte att han ska börja dagis förrän efter sommaren helst. Han är ju så liten. :( 
Men jag har aldrig varit så trött på livet som nu och jag tror jag behöver miljöombyte innan allt går sönder känner jag. Är jag egoistisk ? Usch känner mig dum.
 
Annars flyter allt på. Levi sover och barnen gör något hemligt jag inte fick vara med på. Så lite tid fick jag till nu. Men jag önskar er iallafall en fortsatt fin eftermiddag.
 
 

Bra Emelie

Så här ser min vecka ut nästan.. Beror lite på med barnvakt och så..Men minst en vilodag i veckan och två ben/rump pass per vecka. Alltid 1 timme. 
 
Måndag: Cardio + HIIT
Tisdag: Armar/axlar
Onsdag: Ben/Rumpa + Cirkel träning
Torsdag: Cardio
Fredag: Vila
Lördag: Ben/Rumpa
Södnag: Mage/Rygg + Step
 
Avslutar alltid varje pass med plankan 3X3 min
 
Idag har min dag i mat sätt ut så här.
 
Frukost: Kvarg med funlight och två hårda smörgåsar med 2 skinkor på varje + paprika. 
 
Lunch: En portion fiber havregrynsgröt med äppelmos och lättmjölk
 
Mellanmål: Två hårda smörgåsar med 2 skinkor på varje + ett äpple utan skal
 
Kvällsmat: Gulaschsoppa med nöttfärs
 
Och jag är så mätt på kvällen, trodde det skulle gå jätte dåligt för mig..Men jag äter ca 1200-1500 kcal per dag och är jätte mätt..Jag äter mer regelbundet nu och säkert mer än tidigare, bara det att förut kom jag direkt upp i massa kcal pga godis och sen pasta/ris och bröd.. Men har bytt ut det onyttiga mot nyttigare alternativ. 
 
Har tränat alla dagar sen 1 januari utan 3 dagar.. 
 
Jag trodde jag skulle sakna godis jätte mycket, men det har gått bättre än förväntat.. Mycket tror jag beror också på att jag går och lägger mig jätte tidigt på kvällen då jag knappt sover på natten..
 
Men visst saknar ja det ibland på helgerna.. Men jag kommer unna mig så fort jag ser att det går neråt hela tiden.. Har ju faktiskt bara 6 kg kvar lite drygt och sköter jag detta så kommer jag nog redan nå mitt mål i mars kanske ;) 

Levi 9 månader

Yes idag blir våran lilleman hela 9 månader. Lika länge som du var i min mage har du nu funnits utanför. 
Dessa dagar som varit har jag nästan varje dag velat stoppa dig tillbaka.
Du är inte alls rolig, och jag njuter inte alls lika mycket längre som tidigare.. 
Om det fortsätter så här så blir de att prata med BVC för jag går snart in i väggen. Jag orkar verkligen inte. 
 
MEN du är ju ändå livets glädje, jag är så tacksam att du valt oss som föräldrar. Jag älskar dig så himla mycket, och de få stunder du ler och skrattar på dagarna ger mitt hjärta en studs varje gång..
 
Du kan nu nästan ställa dig på alla fyra, jag tror inte det dröjer så länge till..
Du älskar att gå när man håller dig i händerna och fick du bestämma skulle man behöva göra så hela tiden..
Gåstolen är inte alls lika kul för du tar dig inte dit du vill med den..
Du vill inte sitta på golvet knappt längre och inte bli bärd heller knappt utan det är verkligen gå, gå, gå.. 
Nu vill jag att tiden ska gå fort så att du börjar ta dig framåt lite..
 
Nätterna är du som ett litet monster, men gulligt.. Du skriker om du inte får tutta, och du vänder dig hela tiden i sängen vilket du avskyr så får hålla på att rulla dig tillbaka.. 
 
Hade jag haft hjärta hade jag lämnar dig ifrån dig på natten för att kanske kunna avvänja dig vid bröstet, men det är som om jag hör ditt skrik även om jag inte är nära dig.. 
 
Du har även börjar skrika så ilsket att man tror du ska kvävas.. Du vet precis vad du vill och får du inte det då är det inte roligt. 
 
Du gillar inte inte att bli tröstad eller direkt kramad vilket gör mig ledsen.. Men du är otroligt social och inte alls blyg som dina andra syskon och jag tror det har lite koppling..
Men jag känner mig inte lika behövd fast jag vet att när du är ledsen vill du ändå komma i famnen men kramas nej nej.. Jag hoppas innerligt att det kommer komma. 
 
Du kan dra dig själv uppåt men om man inte hjälper dig att stödja så ramlar du. 
 
Storlek 68/74 är de klädesplagg du använder.
 
Du får skynda lite lille lillebror.. Vi ser fram emot dina framsteg men nu är du seg.. Du vill ju så gärna.. 
 
Mamma, pappa och dina älskade syskon älskar dig.. Bästa du <3
 
 

Då vaknas fredag igen

Då var det snart lite ledig igen då.. Känns skönt med en lugn vecka.. 
 
Levi sov okej inatt, inte bra men okej.. Jag sov dästo mindre.. Låg och tänkte och tänkte och tänkte och kunde bara inte sova.. Jag är en som tänker för mycket och oroar mig för mycket.. 
Inte nog med det så krånglade Elise och Milian massor inatt med.. Från kl.03.00 så sov jag inget er en vilade och tänkte.. De sprang ut ur rummet in och ut och fråga om det var morgon, de var hungriga de ville ha mobilen, de var kissnödiga.. Vid 05.30 så vart det tyst.. När min klocka ringde 06.00 gick jag upp och vad ser jag, de är påklädda och ligger i Milians säng och sover.. Öhhh ? Haha höll på att dö. Milians säng är 70 bred och det är en hård skummadrass, Elise  säng är 105 bred och mjuk.. Men jaja :P 
Tio minuter senare vaknade Levi såklart med.. 
 
Morgonen började inte bra.. Mina barn har aldrig ramlat och slagit sig hårt när de varit bebisar..
Idag hände det som jag aldrig trodde skulle hända, jag skäms så fruktansvärt mycket. 
Levi och jag satt i soffan han tappade en sak, jag brukar alltid hålla min hand eller så på honom för att han inte ska ramla, jag vet inte vad det var med mig men när jag skulle luta mig för att ta upp leksaken så ramlade han ner från soffan och slog även huvudet i bordet.. Han fick två bulor och ett litet skrapsår.. 
Nojig och som bara den och grina på det och 3 barn som grinade så ringde jag 1177 och pratade med do so lugnade mig.. Usch vad rädd jag blev.. Hädanefter leker han och jag bara på golvet.. 
 
Nu sover han, men får hålla koll. Han verkade helt normal.. Men i hela 6 veckor ska man hålla koll så han inte värkar konstig, sover konstigt eller så.. Han skulle även ta det lugnt idag.. 
 
Skulle även och träna idag men har inte hjärta att lämna över honom nu när det blev som det blev så är hellre hemma.. Träna kan jag göra imorgon.. 
 
Idag har jag fuskat för första gången med, ätit bulle :( Ikväll blir det även taco hos svärmor.. Usch har redan dåligt samvete.. Men jag tänker gå med barnen till affären idag, får de gnälla av sig när vi går dit.
Har nog aldrig mött slöare barn.. Det tar ca 15 min att gå till affären, man ser nästan affären här ifrån, NÄSTAN.
Men de bara gnäller, de får helt plötsligt ont lite överallt, och det är kallt ja allt hittar de på..
Tur det är jag som bestämmer och att jag inte alltid är snäll ;) 
 
Nej ni. Nu ska jag plocka medans Levi sover.. Önskar er en fin helg.. 
 
 
 

Söndag 4/1-2015

Då vare söndag och snart börjar vardagen återgå till sitt igen.. Längtar verkligen inte.. 
 
Dagen kommer bestå av städ, träning och såklart lek med barnen.. 
Vädret ser riktigt bra ut idag med så det blir nog en och en annan promenad och utelek idag.. 
 
Levi sover och barnen leker.. En liten andningspaus.. 
 
Det nya året har än så länge börjat bra.. Jag hoppas att humöret och motivationen kommer hålla sig på topp så att jag lyckas med mina mål. Jag gör mig en tjänst och man ska vara en förebild för sina barn och deras framtid..
 
Måste tipsa om något som var riktigt gott.. Vi åt igår köttfärssås och sen rev vi morötter med skalaren och koka så de blev lite mjuka men ändå med tuggmotstånd istället för pasta eller spagetti och det var jätte gott, tillomed barnen förerog de. Men de fick makaroner också.. Men de kan man ju tänka på :)
Såg tipset på nyhetsmorgon :)
 
Ne nu ska jag kolla till grytan jag håller på med och sen göra mig iordning.
 
Önskar er en fin dag :)
 
 

ljuvligabarn.blogg.se

En härlig och go mamma på 25 å med tre små kottar här hemma.. Följ min vardag :)

RSS 2.0