Magknip :(

I två dagar nu har snutten haft magknip, men endast på dagen, nätterna sover han jätte bra.. 
Men det är jobbigt ändå, för det är bara jag som duger och det ska gärna gå runt och bäras vilket är väldigt jobbigt och påfrestande just nu när vi är mitt uppe i flytt och jag inte kan hjälpa till något..
 
Känner enorm press, ångest och stress över det hela.. Imorgon går flyttlasset och det är så mycket jag vill göra och hjälpa till med, men just nu står jag handfallen hos min minsta älskling.. 
Otroligt jobbigt att se honom ha ont :( 
Har läst lite om pysventiler och tänker köpa det imorgon och prova.. 
Undviker redan allt som ev. kan ge honom magknip med. Bajsar gör han men inte alls så mycket som han tidigare gjort, rapar är han duktig på, men det tycks inte hjälpa, pruttar gör han heller inte längre. 
 
Nu sover han iallafall, runt denna tid brukar hans kropp komma mer till ro och man kan lägga ifrån sig honom och han kan ligga själv och sova.. MEN nu har jag ingen ork till att göra något fast jag kanske skulle behöva. Men jag känner mig helt slutkörd i kroppen.. 
 
Barnen är hos Marie och Henke är i hällefors och hämtar briketter.. Egentligen kanske jag skulle passa på att sova en stund nu, men kroppen kan inte riktigt komma till ro just nu utan blir mest bara sitta och vila och slappna av innan Levi vaknar och vill ha mat..
 
Hoppas ni alla mår bra, ska bli otroligt skönt när allt är gjort iallafall och man kan börja bona in sig på nya stället. 
 
Önskar er en fin dag.. 
 
 
Så Himla Älskad <3
 
 
 

Älskade väder

Vilket väder det bjuds på :) Himla skönt.
Levi kom ju verkligen i rättans tid för Henke att vara ledig med :) 
 
Nu är han 9 dagar redan och det flyter på bra här hemma :) Han sover fortfarande bra på natten.. 
Somnar mellan 21-22.00 vaknar ca var tredje timme och morgon tar han mellan 08-09.00 :)
Och en riktig mammagris redan :)
 
Idag var bvc sköterskan här och vägde snutten och han väger nu 3090g så han har passerat sin födelsevikt som var 3040 g :) 
 
Nu när vädret bjuder på värme och sol så har vi varit ute och gått massor, känner fortfarande av lite foglossning så det går inte så jätte fort att gå än, och det ska det väl heller inte :P
Vi har fått nyckel till huset med så vi har börjar lite smått att flytta redan.
 
 
Men det rullar på som sagt :) Nu ska jag byta blöja. 
Hoppas ni mår fint :) 
 
 
 
 

Beräknad födsel

Glad Påsk alla :) Vilket väder påsken tar med sig då :) Det är ju så här det ska vara..
 
Idag var lilleman beräknad att titta ut.. Turen hade vi som fick honom tidigare <3
 
Här har vi firat påsk både igår och idag.. Så nu har alla fått hälsat på det nya lilla miraklet i familjen :) 
 
Idag var vi hos svärmor och fick påskmat.. Barnen fick massa påskägg, tre var för att vara exakt :P Sen fick dom ett igår av sin mormor och ett av oss idag så sammanlagt fem påskägg. Lite överdriver kanske ;) Så nu har de godis för ett par veckor framåt... Har packat ner alla utan ett faktiskt. 
 
Tillomed lilleman fick påskägg, men den innehöll behövligare saker som kläder :) Det kan man inte få för mycket utav iallafall de i större storlekar.. Eftersom jag bunkrade upp med stl 56 så är ju det på tok för stort för våran lilla bebis.. Fyra bodis köpte jag i stl 50 och det är för stort och då trodde jag när jag var gravid att det skulle räcka och att han skulle växa ur det på en vecka eller så :P .. Fick även en del i stl 50 men de var mer som stl 56 så de kommer dröja.. Mycket vika upp ärmar och ben nu iallafall :) 
 
Han är så liten och jag kan inte få nog av att kolla på honom.. Och så snäll är han med :) Han höjer bara rösten när han vill ha mat innan jag hunnit dit med tutten ;) 
En riktig bajsmaskin är han också.. Amningen har kommit igång ganska bra, ena bröstet har varit krångligt med förhårdnader.
 
Henke köpte bröstpump idag så efter det har det inte gjort lika ont, skönt.. 
 
De stora kollar på frost och minstingen sover. Jag ska duscha och sen äre sängen för barnen.
 
Önskar er en fortsatt fin påsk och helg.
 
 
 
 
 
 
 

Välkommen till världen älskade, efterlängtade Levi <3

De flesta som läser vet nog redan att våran lilla Levi kom i söndags 13.35 i vecka 39+0 :) 
Är fortfarande inne i min bebisbubbla.. Så kommer nog eka ganska tomt här. 
Han var 47 cm lång och vägde 3010 g :) En liten en :) 
 
I två dagar blev vi kvar på bb pga lillen hade låg temp och lågt blodsocker..
Han är ett rena mirakel som legat i magen med en knuten navelsträng i ett par veckor..
Bara tanken om vad som kunnat hända får mig att gråta.. En hård knut och ändå har navelsträngen gett honom den näring han behövt, otroligt.. 
Bara 200 g viktnedgång vid hemgång skönt :) 
 
Så vi kom hem igår.. Amningen är igång även om det gör ont nu i början.. En riktig mamma gris är han.. Nätterna har gått jätte bra än så länge, men peppar peppar :P
 
Barnen är hemma och Henke är och jobbar idag och imorgon pga utbildning, inget jätte måste men jag mår riktigt bra i kroppen och det är bara två dagar, sen från och med fredag är han hemma till 6 maj :)
 
Förlossningsberättelsen kommer komma när jag får hem journalen, bara för att inte glömma något, men kan säga att denna förlossning var inte alls i närheten så lik som med de andra och inte som man trott/hoppas på.
Men nu är han hos oss och är så himla älskad.. 
 
Känns lite som att få första barnet igen, en mer oro och ängslan i kroppen för att något ska hända honom,
Hela graviditeten var bara så annorlunda med och jag har varit ganska orolig av mig..
 
Mina barn är mitt allt och vet inte vad jag skulle göra om något hände dom. Mina guldklimpar.
 
Elise är så himla bäst, hon är så stolt att jag inte ens i min vildaste fantasi kunnat föreställa mig hennes stolthet.. Och hjälper mer än gärna till :)
När hon fick träffa Levi i måndags så började hon gråta och sa hur stolt hon var över oss som fått världens sötaste lillebror.. Hon sa också att hon trodde inte hon skulle älska honom så mycket som hon nu gör :)
Milian, ja ni, inte mycket reaktion :P Han pussar på honom någon gång ibland, men vill inte hålla eller så. Han har höll en gång på bb i typ 2 min.. Sen hade han sagt till Henke när de åkt att han lukta äckligt men var söt iallafall :P 
Han är extremt trotsig med vilket inte är så roligt just nu när man har känslor som går upp och ner.
 
Idag hade vi första besöket här med, syster, hennes kille och lilla William som inte såg så liten ut längre :)
 
Nu ska jag nuffa på min minsta prins och sen kanske ta en liten promenad med barnen..
 
Önskar er en fin dag :)
 
 
 
 
 

Före och efter

Bad Elise att knäppa en efterbild innan dagis förut.. Men man ser ingen skillnad så det skippas..
Tycker jag är lika blek nu som innan efter att jag duschade igår.. Lite besviken faktiskt..
Tur det inte var ens egna pengar som rök utan ett presentkort ;) 
 
Knappt inte sovit något inatt.. Milian vaknade fyra gånger, det var länge sen, och han hade drömt och så ville han sova hos oss, kissa och ja allt möjligt.. Men vid 04.00 somnade om ordentligt och kom sen in till oss strax efter 06.00 och låg och babbla.. 
Inatt blev det bara toa för min del 2 gånger faktiskt, men min rygg gör ont och jag har mycket i tankarna nu så det blir inte mycket sömn.. 
 
Henke tror bebis kommer imorgon :P Jag tror den 18:e av någon anledning. Eller så vill han jävlas ;) 
8 dagar kvar idag till beräknat iallafall.. 
 
Jag ska faktiskt försöka nu att lägga mig en stund så jag orkar med lite kväll.. Skulle behöva dammsugas och skuras här hemma.. Men hela helgen är vi ju lediga allihoppa så hinns väl även då.. 
Men skönt att ha det gjort kanske innan helgen intas.. Får se om jag orkar sen.. 
 
Bjuder på dessa två.. 
 
En stolt Elise provsatt Katana :) Hon åkte även fyrhuling, men eftersom blogg.se tydligen är hel dum iallafall emot mig så går det oftast bara ladda upp en bild eller ingen.. 
 
 

En snäppet brunare jag

Piggare idag, kanske för att jag fått varit iväg på lite skön behandling, samt att vädret tilltalar en lite mera.. 
 
Lite brunare är jag nu iallafall :) Även om jag ångrar att jag inte tog den brunaste, men det får bli nästa gång..
Vågade inte på den IFALL den var på tok för mörk men jag ser nu att det hade absolut funkat på bleka mig. 
 
Ska snart göra mig i ordning, luktar illa gör jag pga solduschen :P Men fick inte duscha på ett par timmar, så bara härda. 
Hämta barnen om inte allt för länge och sen ska vi till åtorp och hälsa på bästa Josefine m.familj. 
Elise sa imorse. Åh vad det pirrar i magen på mig :P Hon har inte träffat dom på jätte länge och hon älskar dom verkligen så hon var så taggad......och nervös ;) 
Blir ett par timmar där och sen hem och laga mat och sen är det ju kvällen igen.. 
Så denna dag kommer nog gå fort.. :) 
 
Jag vill ha ny vecka, för att komma steget närmre förlossningen :) Känns som iallafall idag att jag kan släppa det hela med att hoppas, utan han kommer när han kommer.. Men går jag över ja då kommer nog jag bli galen :P 
Men satsar på nästa vecka ;) Det är iallafall inte länge kvar nu, som vi längtar :) 
 
Men jag önskar er en fin dag.. :) 
 
 
 

Sluta hoppas

Galet att man kan kissa så mycket på nätterna som jag gör, det är verkligen mellan 6-8 ggr jag är uppe mellan 21-07.00, extremt jobbigt är det. 
 
Igår så packade jag lite granna, och gjorde rent ovanpå köksluckorna. Henke blev inte så glad när jag berättade det :P Han tycket inte jag ska hålla på att klättra och städa sådant när jag är gravid..
Men som jag sa så är det tråkigt att inte kunna göra något samt att när bebis kommer vill jag fokusera på honom och inte massa städ, för jag har nog med ångest över det redan.
Mest rädd över att bebisen bestämmer sig att stanna i magen till den 25-26 då vi ska flytta för då vet jag inte hur vi ska göra med allt.. Jag får fly hemmet och så får Henke och de sköta allt, för jag tänker då inte göra ett smak, likaså om bebisen kommer påskhelgen.. Så han får gärna ta och komma till helgen eller början på nästa vecka.
Men nu känner jag mig säker på att jag kommer gå över för en gångs skull.. 
Och jag har bestämt mig samtidigt att jag tänker inte hoppas varje dag eller FÖRSÖKA känna efter att det är på g, utan ta dagen som det kommer.. Han kommer när han kommer.. 
 
38+3 idag och i denna vecka + dag kom Milian i, 10 dagar tidigare.. Kl 22.43 föddes han på kvällen. 
 
Barnen är på dagis. Dagen kommer inte bjuda på direkt något. världens tristaste väder ute.. Finns som sagt en del att packa, men jag har verkligen ingen lust.. 
Barnen brukar ge mig lite mer energi när de kommer hem så då kanske jag drar en damsugning iallafall.. :) 
En tvättmaskin i gång som snart ska hängas upp med. 
 
Imorn ska jag få kropps/ansikspeeling och soldusch på morgonen, ska bli skönt och något nytt att prova :) 
Ska skjutsa barnen till Marie så skulle hon ta dom till dagis så jag hinner dit i tid :) 
Vet inte ens vad man har på sig ? Bikini ? bara trosor ? lösa kläder ? :P 
 
Ska be Elise ta en bild på magen imorgon innan vi åker för att jämföra färg efter ;) 
 
Jag önskar er en fin dag iallafall :) 
 
 
 
 
 
 

11 dagar kvar

Det är verkligen nedräkning här hemma, eller för Elise iallafall :P Hon går på väggarna snart av längtan :P 
Milian frågar inget direkt och bryr sig inte så mycket.. Visst klappar han och pussar magen någon gång per dag och så men inte som Elise :P 
Någon gång per natt lägger hon sig tätt tätt intill mig och snuffar mig i nacken och lägger handen på magen och klappar den.. Hur underbar ? :) 
Jag blir helt varm i hjärtat och jag låtsas varje gång som att jag sover :) Hon älskar att hålla om mig och kan ju säga att jag tackar inte nej, vips så kommer dagen då hon längre inte vill det, och om inte annat så är det snart dags för henne att ligga i egen säng om det nu går, annars vettotusan hur det ska gå :P Skaffa en enkel säng och ställa bredvid min sida. 
 
Barnen är på dagis och jag tar det lugnt, hade tänkt att packa lite inför flytt, men jag har verkligen ingen lust.. Jag har helt tappat energi och vill bara få ut bebisen.. Men kan lova att jag kommer gå över bara för att.. 
 
Denna graviditet har jag haft mycket oro i kroppen, mycket för hur bebis mår och rädslan att det ska hända något med honom.. Svårt när man inte har kontrollen när han är i magen..
Men någon jag verkligen har varit orolig för är Henke.. Speciellt nu när han har en bit att pendla. Och K-stad vägen är fasiken inte att leka med.. När jag körde ditt sist så var det verkligen idioter som körde om mig i all världens fast och de körde om mig där man absolut inte får köra om och mitt hjärta slog några volter för jag blev så rädd.
På kvällarna när jag gått och lagt mig så har han ibland dragit ut med kompisar och när jag ser vad klockan är när jag vaknar för att kissa och han inte kommit hem än så blir jag direkt jätte orolig och tror något har hänt honom. 
Så då kan jag inte somna om förrän han kommit hem.. Så rädd att förlora honom.. 
Min oro kommer väl bli ännu värre när väglaget är sämre på vintern.. Usch.. 
 
Jaja nog slut tjatat. Ska väl ta och plocka lite innan barnen ska hämtas.. 
Önskar er en fin dag.. 
 
 
 
 

Bästa svärmor

Ja igår drog dagen iväg i all världens fart. 
Ändå minns jag knappt vad vi gjorde. Tvättade alla sängkläder, tänkte att det måste göras innan bebis kommer då jag alltid tvättar sängkläder parfymerat och vet att bebisar har känslig hy fick jag ta en omgång med oparfymerat.. Och som man ser alla andra skriva och säga så finns det ju inget mysigare än att lägga sig i rena lakan på kvällen :) 
 
Skjutsa barnen till brorsan en sväng medans jag och Henke åkte och hämtade flyttkartonger hos våra kommande hyresvärdar.. De är verkligen hur underbara och gulliga som helst :) 
Hem lagat mat.
 
Sen så var det en här och köpte studsmattan så hjälpte henne med det och sen kom Malin. 
Men Elise och Malin var inte allt för eniga så Malin ville åka hem, men när hennes syster väl kom då vägrade hon nästan åka hem, ja då hade de kommit på en lek precis innan såklart :P Men men så kan det vara :P 
Efter Malin åkte så slängde jag mig i duschen och sen duschade barnen. Gjorde mat och myste i soffan lite innan sängdags. 
 
Idag så var barnen lediga från dagis.. Så himla dumt.. Betalar för heltid men får bara ha dom där 4 dagar i veckan 15 timmar. Nu skulle jag behöva dom där varje dag.. Men men.. 
Iallafall så var det någon mini teater på biblioteket som en del dagisbarn skulle på så de frågade i fredags om mina barn ville komma och det ville de..Så vi åkte dit 09.45 och jag var med hela tiden tills det slutade 10.30.. 
Sen åkte vi hem och, guld värd att man hade fryst in massa köttbullar sist vi rullade hur många som helst så det var bara att koka spagetti och grönsaker så var första måltiden idag klar.
 
Efter maten rensade jag lite i skåp och vid 13.00 skjutsade jag barnen till deras farmor.. Guld värd att hon ställer upp nu när jag knappt orkar med mig själv. Hon är verkligen världens bästa och ibland vet jag inte vad vi skulle göra utan henne.
Och det ska snart börjas packa och jag får ångest bara av att tänka på det nu, för jag orkar verkligen inte, och med bebisgrejer här hemma så vill man ha det fint men det går inte för vi har flyttkartonger hela hallen. Jag som är ganska pedant av mig har svårt för att ha grejer överallt, men jag får helt enkelt stå ut nu ett par veckor.  
Jaja jag ska faktiskt försöka ta och vila lite nu innan jag ska hämta hem barnen vid 16.30. Mina ögon svider och vill gärna dra igen.. 
 
Önskar er en toppen dag :) Hare gott. 
 
 
En mysig bild i somras :P Eller regnig.. När jag var liten var vi mycket hos en familj som fortfarande är en del av mig. När det regnade ute så tog vi av oss alla kläder och sprang ut i trosor/kalsonger hur kul som helst :P 
Kan säga att det tyckte barnen med var ruskigt kul  ;D
 
 

Vecka 38+1 idag

Eftersom jag inte hade tid att sitta vid datorn igår så får det bli en update på magen idag. 
Bilden är tagen igår vecka 38+0
 
Men jag mår väl sådär, jag börjar bli riktigt trött och jag går som en pingvin.. 
Men inga känningar på att det skulle vara på g, och det har jag ju inte haft med de andra heller dock..
Har extremt ont i blygbenet och däromkring, det har blivit värre, kanske för att han sjunkit mer ? 
Sover ruskigt dåligt nu på nätterna, kissar mer på nätterna än på dagarna, hinner knappt inte somna innan jag ska kissa igen.. Ryggen är inte att leka med och jag är så trött och grinig hela tiden känns det som.
Börjat tänka mycket på förlossningen med, och det är mer längtan en rädsla, vill bara få ut min kille och bli normal igen :) 
 
Men jag har satt datum att han måste komma innan den 17:e och gärna att allt går bra så vi kan fira påsk tillsammans med barnen :) Vorre super mys :) 
 
Känner mig mega enorm, och NU har tillomed omgivningen börjat säga att jag ser "stor" ut :P 
Så att den växer ändå så lite i slutet är för mig osannolikt för det känns som den är större och större för varje dag. 
 
Här kommer magbild som Elise såklart tog igår :) Min super fotograf :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kom ut nu

Igår var en riktig slö dag, jag mådde inte hundra och hade feber, blev bättre framåt eftermiddagen då jag proppat i mig alvedon. 
Fick lite besök av mamma och hennes gubbe med hundvalp och så kom Syrran, William och Fredrik, kände mig dock inte så social.. Men vi satt ute och njöt i solen medans barnen lekte med alla andra grannbarnen och med voffsen.
 
Älsk kom hem lite tidigare vilket var skönt. Sen kom barnens farmor Marie, Juha och Filip en sväng.. Åt mat och så var det kvällen och en del mys framför tv:n. 
 
Sovmorgon idag med till 07.40 eller jag var vaken, men fick ligga iallafall tills dess att Milian behaga sig komma in och mysa.. 
Gick in för att väcka de andra två vid 09.00, älsk låg dock vaken och knappa på telefonen men Elise fick vi gosa igång :P 
 
Idag mår jag bättre, lite halvslö, men det kanske inte är så konstigt heller.. Längtar så galet mycket nu att jag knappt vet vart jag ska ta vägen. 
Kan nästan säga att jag blir ledsen av att kolla på bebisgrejerna här hemma :P Haha jag längtar bara ännu mer och vill börja använda det nu nu nu :) 
Men han kan hålla sig inne till helgen för på torsdag har jag bokat tid för kropps/ansikts peeling och soldusch.
Galet att göra som gravid, men jag känner mig så ful och grå så det ska bli skönt :) Om han inte behagar komma innan :) Men det tror jag knappast, han kommer nog vara kvar tills efter beräknad födsel.
 
Annars blir det lugnt idag, barnen leker med grannflickan och jag gjorde rent de två sista fönstren nyss.
Så bara hoppas de håller sig rena tills vi flyttar.
 
Men men önskar er en fin lördag.. 
 
 
 
 

En bebis titt.

Sen igår har jag känt minskad fosterrörelser igen och idag har jag knappt känt något eller sen inatt.
Jag provade dricka vatten och buffa men inget hände.. Tänkte om det var för att jag rört på mig mycket idag.
Knappt suttit still då jag städat och plockat en hel del idag.
Men ändå kunde jag inte släppa oron så jag ringde in till BB för att rådfråga för säkerhetens skull..
Fick åka in vid 17.00 och så klart var allting bra. Han rörde inte så mycket på sig men allting såg bra ut på ctgn och ultraljudet likaså. Han har helt enkelt en lugn period och kanske förbereder sig för vad som komma skall..

Fick även en viktuppskattning och nu vägde han 2900g och det är väl mycket ? :P
Så kommer han när han är beräknad kommer han väga ca 3500 g ungefär sa läkaren.
Ja vi får se.. Många som har delad mening om vikt på ultraljud.
Fråga om de kunde kolla tappen men nej det ville dom inte.. Så blev lite besviken där men jaja..

Bara vänta och se när han behagar komma. Spännande.
 
 

29 år världens bästa

Idag fyller världens bästa pappa/sambo/vän 29 år.. Hipp hipp hurra :) 
Blir dock inget firande för herren, idag iallafall, han får lite presenter när han kommer hem. 
Han tycker inte det är så mycket att fira, och det får han såklart bestämma själv. 
 
Denna vecka har varit ganska jobbig, jag har fått ondare foglossning, kanske för att bebisen trängt ner sig mer ? 
Sen sover jag verkligen näst intill inget, och mellan 21.00-05.00 var jag uppe och kissade 6 ggr. 
Sen att jag knappt inte kan andas hur jag än ligger, jätte konstig. 
Nu får han faktiskt ta och komma.. ;) 
 
Alla säger att man ska vila nu i slutet, men det är omöjligt, för hur tråkigt är det att bara vänta ? 
Ska faktiskt tvätta alla fönster idag tänkte jag.. Vi flyttar den 26/27 april och jag kommer förmodligen inte kunna hjälpa till så mycket då för förhoppningsvis har våran bebis kommit och oavsätt så kommer nog kroppen vara ganska så slut vilken den redan är.. Men jag har ändå lite energi och då kan jag göra lite nytta. 
Men om jag tvättar fönstren nu så ska jag väl inte behöva göra det igen innan vi flyttar ? 
Ska vara fint idag och imorn så tänkte passa på för helgen ska inte bjuda på lika fint väder. 
 
Ne ni, en maskin med tvätt ska jag slänga in så den blir tom, dammsuga, skura då älsk fixa korken :P 
Och plocka i och ur diskmaskin innan barnen kommer hem. 
Sen när de är hemma så vill väl de vara ute och då passar det perfekt att tvätta fönstren. 
 
 
Önskar er en jätte fin dag.. :) 
 
Hittade denna. Tagen i april 2008, höggravid med Elise i magen :P 
 
 
 

Förlossning

Lite tid över så varför inte skriva lite ;)) 
 
Efter jag hämtade barnen åkte vi och hälsade på Belinda och William.. Tiden går så fort, vad stor han börjar bli :)
Han var väldigt nöjd idag i Milians famn :) Stolta båda två över sin kusin. 
Sen var det hem för att äta lite mellis. 
 
Har tvättat tre maskiner tvätt iallafall OCH det finns fortfarande kvar i tvättkorgen, men det är 4 plagg och det känns ganska onödigt att tvätta det så får ta det sista imorgon, för ikväll slängs det alltid i tvätt i tvättkorgen innan dusch :) 
 
Barnen är ute och leker med grannbarnen och jag har försökt plocka isär studsmattan ute, men det var ju vara att glömma, svag, andfådd och inget tålamod :P Så det sket sig.
 
Ska snart börja med maten, känner mig inte ett dugg hungrig då magen känns redan sprickfärdig och sen har jag halsbränna.. Som jag hade inatt, just det, fyfan rent ut sagt vad hemsk den var, speciellt om jag låg på högersida. Jag gick upp 2 gånger och drack fil men det hjälpte bara en kort stund. 
Denna halsbränna är inte att leka med, den är hemsk.. 
 
Sen läste jag precis en förlossnings berättelse och jag fick tårar i ögonen.. Tänk om man kunde få uppleva just den stunden om och om igen.. Den är magisk och går inte att beskriva med ord. 
Jag älskar stunden man vet att snart, snart får jag träffa mitt barn.. Och när man får upp sitt barn man bärt på i 9 månader och kämpat med att få ut och sen sin bästa vän/sambo/kille gråta av lycka att, älskling detta gjorde du bra/vi gjorde det bra :) Alltså ojojoj det går inte att beskriva.
Även om man känner att man njuter till tusen när man fått sitt barn så känns det ändå dagarna efter att vafasen jag skulle njutit mer. Men jag tror inte det går.. Så häftig och underbart :) 
Jag längtar galet mycket och jag hoppas denna förlossning kommer gå lika bra som med mina andra två :) 
Men det känns som om detta kommer bli något HELT annat :) Blir spännande iallafall.. 
 
 
 
 
 

Städ städ städ

Dagen igår gick väldigt fort.. Farmor var här och jag hjälpte henne färga håret, sen var det barnmorskan, efteråt gick barnen och lekte med grannflickan medans jag väntade på en tjej som skulle köpa lite kläder. 
Sen tog jag och barnen en promenad och plockade tussilago :)
Sen var det dags att börja med maten, barnen lekte ute och sen var det matdags och efter var det varva ner innan sängen :) 
 
Natten sov jag inte alls bra, hade svårt med andningen när jag låg på sidan och visste inte hur jag skulle ligga, mycket på toan med.. Så när klockan ringde 07.00 imorse så var jag ruskigt trött.
Låg och gosade med barnen och sen gick vi upp åt frukost och gjorde oss klara för dagis. 
 
Jag har ändå ganska mycket energi och plockar och donar mest hela tiden.. Hur det nu är möjligt att det finns så mycket att göra då jag tycker jag inte gör annat.. 
Vill nästan känna att jag inte kan göra något pga förvärkar och tryck, men neej, jag känner ingenting som skulle tyda på att det snart ska dra igång, tycker alla känner av förvärkar och tryck.. Men inte här, det ända jag har är sammandragningar men de känns ju inte ett dugg mer än att magen blir stenhård.. 
Känns som om jag mer och mer kommer gå över tiden.. 
 
Jaja jag har bestämt att tvättkorgen ska vara tom idag, eller tills kvällen iallafall för så trött på att den alltid är full.. Och man får passa på när solen skiner för då kan man hänga ut kläderna :) 
 
Skulle skura förut med men får inte upp skurmedlet så får ta det imorgon. 
Inget att diska har jag heller, så sniffade lite på såpan ändå ;) 
 
Ska stryka och hänga undan tvätten och hänga upp det som ligger i maskin nu.. Inte allt för länge innan barnen ska hämtas hem igen.. Men kändes faktiskt skönt att få hämta hem dom tidigt igår :) 
 
Önskar er en fin dag.. 
 
 
 
 

Inte dåligt inte

På 5 dagar har magen växt 1 cm, det var inte dåligt de :P 
Så visst det ser lovande ut :) Men jag tycker magen kan låta bli att växa mer nu.. :P 
Känner mig sprickfärdig redan.. 
 
Men nu börjar oron igen, men det är väl för man närmar sig.. Tänk om det är en stor bebis i magen ? :P 
Ja menar jag har googlat och det finns de som har 33 cm i vecka 40 och fått en bebis på över 4 kg och 55 cm så vafasen, visst får det plats en sådan i min med då väl ? 
 
Ska försöka ta det lugn och inte tänka så mycket.. 
 
Nästa besök är om 2 veckor men jag hoppas jag fått min lilla skrutt innan så slipper vi det :) 

Äntligen april :)

Nu är skoltiden slut för detta år och jag ska nu bara vänta och vänta och bona här hemma tills bebis bestämmer sig för att titta ut :)
Barnen är på dagis och nu är det 4 dagar i veckan 09-12.45 som gäller..
Känns faktiskt lite jobbigt också då jag är så himla trött på dagarna och visa dagar kräver barnen extremt mycket stimulans och det är varken vad jag orkar eller kan just nu.. Men jag hoppas lilleman tittar ut snart så att jag får må bättre och få ork och smidighet tillbaka :)
Äntligen april SOM vi har väntat på denna månad :)
Känns som jag är så inställd på att han kommer komma nästa vecka men att jag garanterat kommer gå över :P
Skulle vara gör häftigt om han kom 7:e april då både Elise och Milian är födda den 7:e :)
Samtidigt vorre det skönt om han kom snart så man han njuta lite innan man ska börja flytta för det känns som det lägger en tyngd på än med och att man inte ska kunna njuta tillräckligt..
För det vill jag verkligen kunna göra nu sista gången. Vi flyttar förmodligen sista helgen denna månad.

Ska plocka lite innan barnen ska hämtas och försöka vila, men svårt att komma till ro när de är där så kort tid.
Sen när jag hämtat barnen ska vi hämta min farmor så ska jag hjälpa henne färga håret och sen vid 15.00 ska jag till barnmorskan och kolla så bebis växt, annars blir det tillväxtultraljud.
Men känns som om magen har blivit större, men ja det är ju var jag känner hela tiden :P

Men önskar er en jätte fin dag :)
Uppdaterar jag efter jag varit hos barnmorskan :)
 
 

ljuvligabarn.blogg.se

En härlig och go mamma på 25 å med tre små kottar här hemma.. Följ min vardag :)

RSS 2.0