Fredag fredag fredag.

En liten paus i pluggandet. Snart klar med ena studieenheten. 
 
Inatt sov jag så dåligt, hade svårt att vända mig för det gjorde så ont i benen och mellan benen. Ryggen värkte och jag drömde mardrömmar så fort jag somnade. 
Milian har sovit otroligt bra några nätter nu, inatt vaknade han en gång bara för att han behövde gå på toan.. Sen kom han in till mig och Elise vid 07.30.. 
 
Känner mig väldigt nere just nu, och det är mycket som spelar in.. Vädret, sover dåligt, tid för mig och älsk är inte allt för mycket, bebisens ankomst snart, barnen är inne i en väldans trotts period, m.m. 
 
Förlossningen har börjat klampa in i huvudet på mig, börjar bli lite orolig faktiskt. Om snart en månad kanske han tittar ut, jag blir tre barns mamma, vi blir fem i familjen.. Vi har ju varit fyra i 4 år nu och nu ska vi bli fem.. 
Hur kommer det gå, vad kommer barnen säga/reagera när lillebror kommer..
 
Har även funderat mycket på, efter förlossningen, hemresan som förhoppningsvis kommer gå snabbt precis som med de andra.. 
Jag har sagt att jag vill ha en natt hemma själv med bebisen UTAN besök och att barnen sover borta bara för att se hur allt går.. För med Milian var det jobbigt vet jag de första två nätterna då mjölken inte rann till direkt så jag vill vara själv en natt hemma. Och det är även för barnens skull.. 
Sen när barnen kommer hem så vill jag att DE ska hålla först och inga andra, Elise och Milian är de viktigaste och det är dom som ska få uppmärksamma lillebror först och få känna, klämma, hålla så mycket de vill och får för lillebror så klart i början, ingen ska ta deras plats.. Det är väl inte fel av mig att tänka så ?? 
Min tanke var att de skulle få komma hem en stund när vi kommit hem ifrån BB, men då tror jag Elise kommer bli jätte ledsen om vi säger att hon ska sova borta en natt till så då kanske det är bäst de sover borta två nätter direkt och sen träffar bebisen. 
Nu ser jag utifrån att allt kommer gå bra att jag kommer må så bra som jag gjort tidigare.. 
Men när vi kommit hem och fått varit vi en natt, så är även tanken att Henke hämtar hem bara barnen sen får alla som vill besöka oss den tredje dagen eller därefter komma. 
 
Jag känner redan lite stress och ångest och jag vill inte att det bli värre.. Och jag vet hur känslig man kan vara efter man fött barn.. Bara Henke som inte är riktig förstådd i det hela.. Men det ska jag allt slå in i huvudet på honom, för det är jag som föder barnet och kämpar inte han även om han är delaktig. 
 
 
Nog om det, annars blir det snart hämta hem barnen, laga mat, ska prova något nytt idag, får hoppas det smakar. Så blir en lugn fredag kväll.. Kommer väl somna tidigt, för bara skit på tv ändå.. 
 
Så önskar er en fortsatt fin fredag. 
 
 

50 dagar kvar

Nu är det verkligen nedräkningar här hemma :) 
 
Magen idag. 50 dagar kvar.
 
 
Jag blir "arg" över att den ser så där lagom och fin ut på bild, men när jag se mig i verkligheten så känner jag mig enorm, tjock och ful.. 
 
Men nu är det inte så jätte länge kvar.. Och jag ska försöka njuta av sista tiden för jag VET att jag kommer sakna magen efter sen när den väl är borta.. ;) 
 
 

Lillemans låda/garderob börjar ta form

Efter skolan idag så åkte jag hem och hämta syster och lille W för lite shopping i stan.. 
Blev lite grann till lillebror.. Hittade dock inget till mina andra två små hemma..
Men hans låda börjar ta form, nu är den full och jag behöver någon mer stans att lägga hans kläder, för lite mer behöver inhandlas.. 
Letat byråer lite varstans men de är så himla dyra de man vill ha.. Så vi får se vad vi hittar på... 
Hade vi bott i huset innan så hade jag inte tvekat på en garderob men det får inte plats här.
 
Men detta var vad jag hittade idag, allt ifrån newbie förutom den vita stickade tröjan, den är från lindex, 3 plagg i stl 50 faktiskt som jag tänkte att han ska ha påväg hem ifrån BB. :) 
Resten är i stl 56/62.. Tog två bodys från Belinda som ser helt nya ut och ett par byxor i stl 50, och jag tror inte jag kommer köpa mer i stl 50.. För det som jag köpt i stl 56 kan man vika upp ärmarna på så det gör inget om det är lite stort.. Kanske snålt ? :P Nej men det skiljer inte mycket när man jämför stl 50 med 56.. 
Sen har jag funderat på om man behöver köpa några bodyn som är kortärmade ifall det är rena sommarvärmen ute när han kommer ?? April är en svår årstid, likaså kan han ju komma i början på maj, inte för jag tror det är så stor chans men :P Ändå kommer han runt när han är beräknad så, ja jag får ta mig en funderare, man kan ju handla även i efterhand, men skönt att ha lite påpackat hemma.. 
 
 

Upp å ner

Vad vädret gör mycket med humöret.. 
Igår var jag på strålande humör och allt kändes så bra men idag så fort jag vaknade kände jag i hela kroppen att denna dag kommer jag vara på ett sämre humör.. 
 
Jag är så trött fast jag sovit okej inatt, Milian sov hela natten i Elises säng utan att vakna en ända gång och kom sen själv in till mig 07.30.. 
 
Drömde en sån jobbig dröm inatt och den har väl satt sina spår idag.. Sjukt jobbigt när en dröm kan göra en sån inverkan på en att man kan vara sur för det sen en hel dag.. 
Skyller på Henkes nya Iphone.. 
 
Jag har ingen lust alls för plugg utan mest bara legat i soffan sen jag lämnade barnen för jag känner mig död i kroppen.. Så det får vara så idag.. Jag ligger bra till ändå så en dag gör varken mer eller mindre skada.. 
 
Igår hämtade jag ut kläderna jag skickat efter till barnen.. Och jag är mycket nöjd, skalkläder från lindex och barnen var med mycket nöjda.. Så de får räcka, man kan inte ha ett plagg av varje grej, det blir för dyrt utan man får kolla det som de har mest behov av och som man ändå kan variera underlaget på :) 
 
Köpte även lite grann till bebisen, men sådant som han inte kommer kunna ha första månaden.. Sjuka är att jag har verkligen ställt in mig på att få en unge på typ 4 kg och som kommer vara typ 52-53 cm lång så jag har inte köpt ett ända plagg i stl 50.. Men måste nog ändå göra det.. Lite ska jag få av Belinda i stl 50 så kanske ändå kan skippa just stl 50.. Något vill jag väl köpa som han ska ha från bb hem, första plagget brukar alltid vara speciellt :) 
 
Ne ni, ska nog ta en liten lur innan barnen ska hämtas hem.. 
Önskar er en fortsatt fin dag och bjuder på inköpet av det jag köpte igår :) 
 
 
 
 
 
 

Elise

Måste bara skriva nu när jag kommer ihåg en händelse som hände imorse när jag lämnade barnen på dagis..
 
Jag har fått höra mycket om hur populär Elise är bland de minsta barnen, och att hon gärna är med och tar hand och hjälper till med dom.. 
En gång när en flickas mamma kom för att hämta sin dotter så skulle hon byta blöja på henne innan de skulle gå hem, men mamman fick inte utan Elise skulle skrek hon.. 
Och Elise tackade ju inte nej till att få hjälpa till :P Haha så gooo..
 
Idag när jag lämnade dom så var det en mamma som skulle lämna sin flicka, flickan blev jätte ledsen och en fröken fick hålla i henne, hon grinade och skrek och sträckte sig efter Elise. Tillslut släppte frökten flickan när Elise var avklädd.Flickan gick fram till Elise och kramade henne hårt och Elise henne och så blev flickan tyst efter en liten stund och blev nöjd och gick sen och lekte. 
Det värmde så varmt i mitt hjärta och man ser att Elise ger många av de små barnen en trygghet..De tyr sig väldigt mycket till henne.. 
Det jag inte gillade var nästan att man såg blicken och kroppsuttrycket på fröken att hon inte riktigt gillade det. 
Hon var nära på att ta henne därifrån när hon kramade om Elise.. Jag stod och njöt av just det ögonblicket att min dotter är en underbar liten krabat som mer än gärna hjälper till när hon kan <3
 
 
 

Huset

Nyss hemkommen från skolan, pest och pina att sitta på de där stolarna så länge..
Men nu äre bara plugg innan barnen ska hämtas.. 
 
En liten paus så där ibland.. Av någon anledning så har jag fått för mig att jag ska ha på mig fina kläder när jag åker hem ifrån bb :P Jag hoppas och tror att jag ska må så där snuskigt bra efter jag fått lillebror som jag mått med de andra två och då vill jag se fräsch ut när jag åker hem :P 
En långklänning är jag mest inne på, jag menar det kan ju vara en riktigt fin vårdag.. Eller snygg outfit bestående av mjukare byxor i finare stil som är mycket populärt nu, en t-shirt och kavaj över.. 
Försöker tänka löst med, det får inte sitta tight då magen inte är sitt vackra jag direkt efter och det ska vara smidigt att amma i :) Ja sådana här funderar kan man ju ha :P 
 
Efter jag hämtat barnen ska vi till karlskoga och hämta ut paket på lindex, och så blire handla då älsk tagit mitt kort så jag inte kunde handla innan så då hämtar vi även upp honom där. 
Sen blire väl hem och laga mat om vi inte köper något färdigt idag och sen äre kvällen. 
 
nkte iallafall bjuda på en bild på hur huset ser ut på utsidan :)
Kommer bli så bra så. 
 

Ännu lite kläder

Beställde detta till bebisen som en tjej sytt på min egna beställning, så himla fint :) 
Synd bara det är så dyrt, för annars hade bebisens alla kläder varit kläder som jag special beställt.. 
Roliga då ingen annan har precis likadant :) 
Men lite unika kläder ska han väl ändå ha. Stl 56 är detta i :) 
 
Omlottbody, dregglis, och byxor med text :) 
 
 
Tjejen som sytt detta henne hittar ni HÄR 
 

Glad tjej

Fick ett sms för en stund sen från kvinnan/tanten/tjejen vad man nu ska kalla henne :)
Gumman kanske, skämt i sido, men hon skrev och frågade om jag/vi ville ha bänken/byrån/sidobordet som står i köket..
Och vet ni, det roliga är att jag sa till Henke första gången vi hade varit där att, åh vad jag skulle vilja ha den där byrån som stod i köket den var så himla fin..
Och så skickar hon och frågar om vi vill ha den då dom inte får plats med den på nya stället..
Jag small av lite, och undrade om hon inte ville ha betalt för den.. Men nej vi fick den.. Alltså hur snäll :)
Så glad :)
Vi kom även överens igår att de skulle lämna kvar alla vettiga saker de inte vill ha med till nya stället så får vi göra vad vi vill med det.. Blev glad även då för de hade mycket fint..
En skobyrå eller vad de heter som de hade i hallen skulle de lämna kvar och det är ju perfekt när man har barn och vill gömma undan lite skor :)

Nu längtar jag ju ännu mer, om det ens är möjligt, kolla lite vad de lämnar kvar ;))

Bebiskläder

Lite nytt till lille lillebror påväg hem.. 
 
 

Vaken natt

Inatt kunde jag verkligen inte sova, låg och vred och vände, tänkte, halsbränna, kissnödig.. 
Så mina ögon svider gott nu kan jag säga. 
 
Idag blir det lugnt, läsa i psykiatri boken och se om det är några uppgifter jag kan göra.. 
Ska tvätta, som vanligt.. 
 
En rolig grej, när jag väntade Elise så ÄLSKADE jag lukten av grön yes diskmedel.. Den lukta så otroligt gott att jag mer än gärna diskade och luktade :P 
Likadant nu, jag diskar mycket för hand nu fast vi har diskmaskin bara för att få känna lukten av Yes :P 
Sjukt.. Hade det gått att dricka hade jag säkert gjort det.. Igår kväll tog jag med flaskan in till soffan och sniffade en liten stund, Henke tycker jag är knäpp, haha.. 
Kliar lite i fingrarna redan nu efter att få gå ut och lukta.. Kanske dags ;) 
 
Annars blir det lugnt, som sagt trött som bara den, denna vecka kommer nog gå ganska långsamt, börjar en till kurs på torsdag med..
Skulle hämta nya bilen till helgen, men det får bli helgen efter eller någon dag efter Henke slutat jobbet då de inte var vinterdäck med till bilen och de skulle beställa nya som det var leverans tid på.. 
Sen så ska jag till barnmorskan och Elise ska till bvc och få spruta och på vanlig kontroll.. 
 
Skickade efter lite bebiskläder igår, kommer inlägg senare :) 
Önskar er en fin dag så länge :) 
 
Sommar <3
 

Kontrakt skrivet

Dagen har rullat på som vanligt, och det är väl tur det..
Henke har varit ganska dålig idag och barnen har gått lös här hemma.. Herregud :P
Jag har städat och tvättat alla sängkläder och mer därtill men ändå är tvättkorgen typ full.. Jag tvättar en maskin per dag och ändå minskar den aldrig..Så det ska bli skönt med torktumlare i huset sen ;) 
Barnen har varit på kalas hos en kompis så mellan 14.30-16.30 var de där.. 
Jag och älsk åkte och skrev på kontrakt på huset, och jag hoppas dessa 3 månader FÖRHOPPNINGSVIS 2 månader går snabbt :)
Helt otroligt underbara är de som vi ska hyra utav med, man blir helt glad i kroppen av dom :) 
Vi har hunnit duscha och ätit kvällsmat och snart är det bädda rent sängarna och lägga barnen för att göra dom redo för ny vecka.. 
Blir nog en tidig kväll här med.
 
Hoppas eran helg varit bra..Önskar er en fortsatt bra söndag.. 
 
 

Vecka 32+0

55 dagar kvar till bf spännande, kommer du innan eller efter eller kanske på din bf dag.. 
 
Annars rullar det på, magen börjar bli lite i vägen, går som en pigvin ibland känns det som..
Mycket sammandragningar och halsbrännan har blivit värre.. Svårt med andningen när jag sitter, har börjat tappa matlusten lite, vet inte om det är för att magen trycker emot magsäcken som man inte känner lika mycket hunger, och får inte i mig så mycket heller.. 
Annars rullar det på sakta men säkert.. :) Han får gärna komma om 6 veckor :) Men inte tidigare för jag måste hinna klart med skolan först ;) 
 
Här är magen, såklart är det Elise mäster fotografen som tagit bilden :) 
 
 

Homefront

Fullt upp hela dagen.. Barnen och vi klev upp vid 08.00 eller de klev upp lite tidigare och jag och älsk låg och snuffa på varandra en stund innan de härjade loss och hoppade loss på oss i sängen :P 
Dags för frukost och göra sig i ordning, Henke skjutsa barnen till deras farmor och sen var det dags och rensa här hemma.. 3 timmar senare var vi klara.. Phjuu, mycket sammandragningar har jag haft idag med.. 
 
Nu sitter vi och äter räksmörgås älsk har gjort, inga fel :) 
Snart kvällen för barnen. Så får jag se om det blir att se någon film..
 
Igår tittade jag på Homefront, och den var sjukt bra..Rekommenderar starkt.... 
Sådana filmer brukar inte vara något för mig men den var riktigt bra.. Så se den :) 
 
Önskar er en fortsatt bra kväll :) 
 
 

Snart tar vi helg

Blev sängen tidigt igår vilket resulterade i att jag var pigg strax innan 07.00.. MEN jag låg ändå och nuffa på Elise en stund innan hon begav sig upp och jag låg kvar en litta stund till :) 
Milian vaknade och satte sig och kollade tv.
Sen var det frukost och göra sig klara för dagis.. Och vilket väder.. Det här är väl det värsta, slask upp till knäna. 
Har nu skickat efter skalkläder till barnen så får jag köra lager på lager när de kommer, för fodrade regnställ värkar ju vara slut överallt i barnen stl. Himla trist.. Som tur är så håller overallerna otroligt bra i riktigt blött väder, men de blir tunga.. Elise är väldigt frösen av sig så overallen funkar ju bra.. Milian säger inte mycket :P 
 
Har gjort klart nästa veckas studieenhet i psykiatrin så slipper jag tänka på den iallafall.. Nästa vecka börjar jag en till kurs så då blire lägga i en högre växel så man är klar med allt till sista mars. 
 
Ska hämta barnen snart tänkte jag så ska vi handla lite fredagsmys och mat.. Tänkte överraska älskling med god mat tills han kommer hem efter jobbet. Tänkte körapå efterrätt med men hittar inget som direkt faller en i smak, mousse, brulee, och sådant är inget för mig. Kladdkaka men nej det får nog räcka med godis :P 
 
Skönt med helg, vi ska om vi orkar imorgon hyra släp och tömma allt skräp vi har här hemma.. Annars blir det nog en lugn helg.. Henke kommer nog vara rätt slut som jobbar morgon 7 dagar i sträck, så vi tar helgen som den kommer känner jag. 
 
 
Önskar er en mysig fredag iallafall.. 
 
 
Bild på magen tagen idag, och den ser verkligen mini ut, men så är inte fallet :P 
 

 
 
 

Inredning bebisrum

Eftersom bebisen inte kommer få något rum där vi bor nu så blir det att under tiden samla på sig lite inredning till vi flyttar till huset.. 
Det blir första gången jag kan inreda ett bebisrum.. Det kommer till en början vara mer lekrum en liten oas :) 
När vi fick Elise bodde vi i en 2:a sen när hon var runt 1 år så flyttade vi till en 3:a, jag var inte så mycket för barnrumsinredning då av någon konstig anledning :P 
Sen kom Milian och då delade de rum så blev inte att man gjorde iordning heller..
Barnen har nu varsitt rum, men de saker man kollar på nu som är så otroligt fina är de för stora för. 
Visst har jag fått lite känsla i deras rum, men de är otroligt små att de blir lätt stökiga och man får inte plats med mycket vilket även det kommer bli ändring på när vi flyttar..
Men nu, nu är jag som besatt av inredning till bebisen.. Saker jag kollat på i flera månader som är måste ha till bebisens rum.. Saker jag kommer önska och köpa själv lite pö om pö :) 
Men här är några favoriter :) Om det är något som även kommer få pryda rummet så är det mycket från kids consept och pumpkin, jag ÄLSKAR stjänor och ugglor :) 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sötaste presenten

Detta skulle kunna bli ett skit trist inlägg.. Men visa saker ska man inte dela med sig av, kanske även om det är ruskigt skönt att skriva av sig..
Men kan säga att det har funnits bättre dagar även om det känns som om det var allt för länge sen jag mådde bra psykiskt en längre tid.. Jag känner lite för att ge upp.. Funderar starkt på om det är graviditetsdepression jag åkt på ?? Har alltid mått bra med de andra två när jag varit gravid, men nu känner jag bara att allt är pest, och pina.. Känner inte igen mig själv och barnen har fått stå ut med så mycket.. :( 
 
Men något som fick hela jag att le idag var denna fina present Elise har jobbat med på dagis till bebisen i magen..:)
Man såg hur stolt hon var över det hon gjort..Och hon såg hur stolt jag blev..
Hon sa: Nu mamma behöver du inte köpa någon kudde till bebisen och kan spara de pengarna.
Sen sa hon även.. Jag ser vad glad och stolt du blev över kudden, jag älskar att göra och se dig glad.. :) Goungen, du gör mig så stolt och glad..<3
Helt gudomligt fin :)
 
 
Hoppas eran dag varit bra iallafall :) 
 
 

Planerar

Sen jag fick veta att vi skulle få flytta in i huset igår har jag haft svårt för att låta bli att kolla massa ny inredning till hemmet.. 
Visst är jag sådan som kollar varje dag men inget jag fastnat för direkt då det ska passa ihop.
Soffan vi har nu b.la kommer vi att göra oss av med, sälja förmodligen om de går då den inte får plats och sen är jag så otroligt trött på färgen..
Har hittat denna goding jag bara MÅSTE ha :) Kommer passa perfekt, och sen en vitt rya matta och nytt vardagsrumsbord ska vi köpa med :) Ska köpa grått typ och sy kappor med :) 
Lite rosa, vita och grå söta kuddar kommer få pryda soffan :) 
Och eftersom vi kommer att ha en inglasad altan så får jag äntligen köpa denna grupp som jag kollat på ett par år nu.. Älskart :) 
 
 
Vi kommer även ha en balkon som är jätte stor så vi får se vad vi ska ha där
samt en uteplats som är så otroligt fin bredvid köket där träd växer runt om så det blir ombonat på våren/sommaren. 
Där får det iallafall bli de utemöbler vi har nu.. 
 
Jag trivs inte alls med hur det ser ut hos oss nu och jag tycker det är svårt att inreda, vilket gjort att jag gett upp.. Men så fort jag kom in i det där huset så såg jag hur jag ville ha det :)  
Barnen kommer få större rum så det kommer bli skönt med.. Badkar som är så efterlängtat och allt är så fräscht och fint :) Ska bli jätte kul att få visa upp er huset när allting är i ordning :) 
 
 
 

Vi fick :D

Jaaaaa och där kom vändningen :) På söndag skrivs kontrakt och vi får hyra huset från och med 1 juni.. :D
Förhoppningsvis redan 1 maj :D Lycklig tjej :) 

För eran skull går jag genom eld och vatten

Natten blev det mycket spring till Milian, att det inte ger sig.. Börjar bli tröttsamt. Nu i denna period känner jag för att rymma ifrån allting bara för att få vara ifred och sova och vila.. 
Barnen är inne i en period där de trotsar något enormt, Elise säger mycket som gör att jag får dåligt samvete, och jag blir så ledsen på henne och känner mig som världens sämsta mamma.. 
Milian trotsar med som aldrig förr som jag skrivit tidigare och jag vet inte hur jag ska tackla det.. 
Samtidigt så flera ggr om dagen så är de världens mest förstående och goaste barn.. Men det känns inte riktigt som man uppskattar det då de få stunder de trotsar och tar all min energi.. 
Jag tror de märker av min stress å press som är just nu och därför trotsar ännu mera. 
 
 
Ja till något annat.. Barnen fick vara lediga idag för deras farmor och farbror Filip ville ha med dom till badhuset.
Så de tog bilen och är där nu, sen skulle de och äta på salladsbaren.. Fusk.. 
De skulle komma hem vid 15-15.30... 
Så idag tänker jag ta det lugnt, skulle behöva sova känner jag, men känner samtidigt ingen ro då det är så stökigt här hemma och det skulle behövas städas, men jag har ingen lust.. 
 
De har fortfarande inte ringt om huset, och hoppas de gör det idag eller imorgon, men samtidigt förstår man om de som tittade på huset behöver tänketid kanske så man får helt enkelt vänta. Hoppas iallafall vi fått svar på fredag. 
 
Har även lämnat in Elises ansökan om förskoleklass och hoppas vi får den plats vi önskar. 
Sjukt att hon länge inte kommer vara ett dagisbarn efter sommaren.. Min lilla stora tjej. 
 
Måste även jag ta upp det som jag läste i en annan tjejs blogg det här med att glömma bort de barn som redan finns..
En rädsla jag har är att så fort bebisen tittar ut så kommer omgivningen glömma bort Elise och Milian, att ingen kommer uppmärksamma dom och bry sig lika mycket om dom när han kommit. 
Jag vet en specifik person som kommer göra det i början tills bebisen blir så pass stor att han blir mer självgående, och jag har funderat mycket på hur jag ska bemöta det ? 
Hur pratar man med en sådan person ? Ska man säga något alls ? 
Personen kommer antagligen inte träffa bebisen kanske mer en 1-2 ggr i månaden.. Ska jag bara se förbi det eller vad gör man ?? För de som behöver uppmärksamhet är Elise och Milian, inte bebisen så länge han är liten.
De får inte glömmas bort.. 
 
 
För eran skull går jag genom eld och vatten, jag älskar er till månen och till baka tusen gånger om <3
 

 
 
 

Skola hela dagen

Precis kommit hem ifrån skolan och tar mig en liten "rast" ;) Tacksam över att man kan göra det mesta på distans för att sitta bakom skolbänken är inget för mig.. 
 
Älsk var riktigt imponerad över nya jobbet igår och han känner att det kommer bli jätte bra och det gjorde mig glad.. :) Borstskämda blir de med, en ny telefon fick de beställa igår och såklart valde han senaste Iphone.. 
De betalar allt gällande telefonen, även samtal.. Lyxigt :) 
 
Men nu i två veckor kommer han vara hemma runt 18.00 eftersom vi bara har en bil än så länge, men skönt att han inte kommer hem senare iallafall..
 
Natten var så där. Milian vaknade några ggr inatt och jag drömde jätte konstiga drömmar..
När klockan ringde 07.00 imorse kände jag mig rätt dö i kroppen och ville inte gå upp. 
Men när man väl är uppe så piggnar man till rätt fort :) 
 
Hoppas denna vecka går fort, vill ha svar från husägarna och så vill jag ha helg då det känns som en evighet sen älsk var ledig.. Och i helgen blir det storstädning här hemma.. Garaget ska städas även och vi ska hyra släp och köra allt skit här hemma till återvinningen.. 
 
Önskar er en fin dag.. 
 
 
 

Lite vårkänslor

Solen är otroligt efterlängtad, och de första soldagarna som brukar komma innan våren är så otroligt upp piggande och fräscha.. 
Man mår bättre och får mer energi.. Nästan så man ville dra fram skinnjackan ;) 
Det jobbiga är bara, VAD ska man sätta på barnen.. Får tacka för overallerna jag köpte då de tål att man nästan badar i vatten så är det fodrade stövlar som gäller nu.. 
Men så härligt, nu vill jag ha vår, bebis, påsk :) 
 
Natten var iallafall väldigt bra. Barnen somnade vid 19.30, Milian vaknade en gång på hela natten, sover i Elises säng, kom sen in till oss 07.30 :) Två toabesök och inte direkt svårt att veta vilken ställning jag skulle ligga i för att ligga skönt.. Hallsbrännan var inte så farlig inatt heller.. :) Tummen upp på det :) 
 
Men nu är det att göra massa uppgifter innan barn ska hämtas sen...
Älsk börja sitt nya jobb idag, så blir intressant att höra vad han tyckte om första dagen när han kommer hem ikväll.. :) 
 
Önskar er en fin dag.. 
 
 
 


 
 

Vecka 31+0

Ja då är vi inne i vecka 31+0 
 
Jag är inne i en väldi svaka just nu.. Mina hormoner är inte alls att leka med.. Det är väl det värsta..
Sen att jag har svårt med sittställning då jag får svårt att andas pga magen börjar bli stor.. 
Ryggvärken kommer och går men halsbrännan den består ;) Har iallafall märkt att lite kall vaniljyoughurt får det att lugna sig lite när det är som värst.. 
Men jag hoppas verkligen inte att bebisen vill stanna längre än till 19 april utan att han kommer tidigare som med de andra.. 
Han lever rövare iallafall :) Henke tycker det är riktigt kul att känna när bebisen trycker ut sina fötter eller händer.. 
Häftigt att man faktiskt kan trycka ner fingrarna och känna bebisens kroppsdelar fast det är så mycket emellan :) 
 
Men Inte så mycket mera att skriva..
Här är magen iallafall vecka 31+0 :) 
 
 
 

Söndag 16/2

Ja det var den helgen.. Tror dock det varit den segaste på länge.. Ska bli otroligt skönt att älsk inte kommer jobba mer helger framöver, utan att detta var sista, även om jag har lite delad mening där.. 
Kan ju vara skönt någon gång ibland att han är ledig på vardagar då det är lättare att hitta på något med barnen då tycker jag.. Men som han sa så kan han ta ledig någon gång ibland på veckorna så det får jag väl lita på ;) 
 
Helgen har inte bjudit på något skoj direkt, utan varit lugn, igår fick älsk ha bilen till jobbet så barnen och vi var hemma och pysslade, så lekte de även med granntjejen.
 
Kollade på en riktigt bra film igår med, Prisoners, rekommenderar den starkt, lång var den men det märktes inte.. En film som känns i magen och hjärtat speciellt för oss som har barn tror jag..
Två barn som blir kidnappade och föräldrarna gör allt i sin makt för att hitta barnen.. Se den :) 
 
Inatt så provade vi med att Milian skulle sova i Elises säng istället för att se hur han sover i den, dels är den större och sen är den mjukare. 
Och han somnade väldigt snabbt igår strax innan 20.00 vaknade två ggr inatt då han var törstig, så sprang in och gav vatten, men kunde utan problem gå ut och så sov han vidare till 07.40 :) 
Han tyckte den var mycket skönare så det får bli en liknande till honom snart, men han får låna Elises så länge för hon sover ändå inte i den så får hon sova hos oss så länge. 
 
Går in i vecka 31+0 idag med :) Bild kommer senare :) 
 
Och så blev jag klar med filten igår i mormorsrutor :) Riktigt nöjd :) Så bild på den, newbie overall vi ska ha med till bb, dock tror jag nu att den kommer vara för stor, men man kan kanske vika upp ärmarna/bena ? ;) 
Sen vagnlakan jag beställde från en tjej som kommit, jag ÄLSKAR ugglor :) 
 
 
 
 
 

Alla hjärtans dag <3

 
 
Imorse när jag vaknade mådde jag bättre förutom att min rygg kändes hel paj, FYFAN aldrig haft så ont, kunde knappt inte gå, och visste inte vart jag skulle ta vägen... Det ända som hjälpt är att stå och sträcka sig, men hur länge orkar man det ? 
 
Barnen fick bestämma att vi skulle äta kina buffe idag så det blev det.. Men jag får knappt inte i mig något så för 70-80 kr eller var det kostar är det inte värt när man äter som ett litet barn :P Men jaja 
 
Idag var vi inne till örebro och provkörde bilmärket vi ska köpa..Dock inte just den men vi ville test köra så vi vet att vi gör rätt när vi väl ska köpa den andra bilen som ligger lite längre bort.. 
Och den kändes toppen så om drygt två veckor har vi en ny bil :) 
Barnen var hos farmor så länge.. 
När vi kom för att hämta dom vart Milian riktigt mammig och började gråta och sa att han älskade mig och att jag är hans hjärta och kramade mig så otroligt hårt.. Min lilla prins <3
 
Alla hjärtans dag idag, och helt ärligt firrar inte vi det här hemma :P Vi ger varandra uppskattning och visar sådant varje dag, behövs inte en speciell dag förde.. :) 
Men visst är det gulligt, barnen är ju lite insnöade på det, och bjöd mig på frukost imorse som de gjort iordning och så fick jag pärlplattor de gjort :) Gullungar.. :) 
 
Nu blire dusch, sen mys framför tv med barnen innan det är sängen för dom..
 
Ha en fortsatt fin kväll :) 
 

Körkort :)

Natten har varit hemsk, haft konstig känsla i magen och ont i kroppen. Något skit har jag fått...
Så inte sovit direkt något inatt.. Dagen har varit jobbig då hur jag än sitter eller ligger så har jag ont i kroppen, svårt att andas, ont i huvudet och allt känns hopplöst..
Inte nog med det så knövlade Milian så blev en del spring, tillslut orkade jag inte så han fick lägga sig hos oss, och han somnade inte direkt och låg och snurra och pratade, och det var varmt och trångt.. Jippi. 
 
Kan nu meddela att min bästa älskling iallafall har idag tagit sitt efterlängtade körkort.. 
Så stolt över honom :) Tog bara sisådär 11 år att fixa det men när han väl la ner all sin tid så tog det bara 3 månader :) Riktigt bra :) 
Var meningen att jag skulle åka ner och köpa present till honom men eftersom jag inte mår/mått bra så har jag inte orkat.. 
 
Han har varit ute och åkt lite själv med barnen, känns nervöst för mig att jag nu måste släppa kontrollen och låta han köra med.. Han känner precis som en själv gjorde när man tog körkortet, frihet, och det känns otroligt lättare för mig med att han också har körkort då allt inte behöver anpassas efter mig :) 
 
Barnen sover och Henke och en kompis skulle försöka bogsera bort en bil härifrån så vi får plats med nya bilen sen.. Min mormors bil som står här och den är total skrot, men de skulle försöka ställa den hos henne.. 
 
Ska ta och lägga mig och hoppas på en bättre natt och bättre dag imorgon då vi har lite inplanerat imorgon.
 
Ha det gott. 
 
 
 
 
 

En lång dag

Imorse vaknade Milian vid 06.30 så var ju bara att gilla läget.. 
Börjat sova uselt om nätterna igen, mycket nu för jag ligger och tänker på allt för mycket..
Nu är det huset jag tänker på, och jag bävar mig inför nästa vecka..
Henke hade iallafall fått ett jätte fint sms av de som ev, ska hyra ut huset och det värmde, samtidigt som det fick mig att hoppas ännu mer på huset..
Men jag är inställd på att det inte blir något.. Tänker även på hur jag ska hantera det hela med att orka bo kvar här i kanske ett par år till.. Jag vill inte sätta mig i en lägenhet heller utan det är hus jag vill bo i.. 
Ja det är inte bara.. 
 
Skola nästan hela dagen idag, studiebesök och sen en massa som skulle vara inlämnat. 
Barnen började trotsa så fort jag klev innanför dörren på dagis.. Hade tänkt att vi skulle åka till Belinda efter men jag hade sådan huvudvärk när jag slutat skolan så vi åkte hem och barnens trots gjorde ju inte det hela bättre. 
De är hos granntjejen nu och leker och kommer när som och då äre göra kvällen och bums i säng.. 
 
I morgon har vi väl lite att se fram emot hoppas jag, men mer om det imorgon :)
 
Ha det gott.
 
 
 

En käftsmäll

Måste ju berätta att älsk ringde mig vid 17.00 igår och berättar att hans jacka är tillbaka, den hängde i kapprummet så jag sa direkt att han måste ta ur passet och bära det med sig istället.. Vilket så klart han tänkt på redan :) Blev så glad att jag började grina för nu behöver vi inte oroa oss för när han ska köra upp och han får faktiskt köra om han nu klarar det :) 
 
MEN, när han slutar jobbet sen så är hans jacka borta IGEN, alltså hur sjukt ? 
Tydligen värkar inte personen fatta att det inte är dens jacka utan tagit den igen antagligen.. För den andra jackan med lappen kvar hängde ju kvar..
Men imorse ringer jobbet till Henke och berättar att personen varit och lämnat in jackan.. 
Seriöst ?? Vad är det för person egentligen ?? 
 
Aja passet är tillbaka och nu får han förmodligen behålla sin jacka i fortsättningen :) 
 
Kom ganska nyss hem ifrån skolan, så ska plugga lite.. Fått veta med att det är någon som ska kolla på huset vi skulle/ska hyra nästa vecka och då ev, blir det inte att vi får hyra eftersom vi inte skrivit kontrakt på huset...
Så ännu där en käftsmäll och jag började grina, jag vill så gärna härifrån, vi alla vill, jag mår så jävla dåligt av att bo här så hade sätt fram emot att få flytta.. Nu är det ju inte säkert att de vill ha huset.. Men jag är så negativ av mig och allt negativt händer mig så de kommer säkert vilja ha huset.. 
Men ville de inte de så skulle de ta bort annonsen direkt och vi skulle skriva kontrakt och få hyra..
Över en hel vecka ska vi vänta på svar kanske två veckor tillomed.. Hur ska jag stå ut.. 
Känns som inget går som man vill någon gång.. Så less på allt.. 
 
Jaja hämta hem barnen vid 16.00 så blire leka med dom, laga mat och sen äre dags för kvällen.. 
Får väl se fram emot torsdag och fredag lite granna då älsk är ledig och vi får ha honom för oss själva innan han ger sig in på helg jobb och sen nya jobbet med start på måndag.. 
 
Ha det gott..
 
 

Ny vecka, nya tag

Ja denna helg var väl inte så där super kul, samtidigt som den gav oss ett par fina stunder med.. 
 
I lördags när jag vaknat berättar älsk för mig att hans jacka blivit snodd på jobbet, ev, någon som tagit fel då en nästan likadan jacka hängde kvar och hans pass låg i den som han behövde ha för att kunna skriva sitt teoriprov på måndag. Ja så dum han var som lagt det i jackan på transcom liksom, men lätt att vara efterklok. Och hur sannolikt är det att något sådant händer en fredag kväll innan han ska göra teoriprov. Så sjukt.
Så vi var väldigt ledsna och deppiga hela dagen.. 
Men för att inte deppa ihop totalt så var vi ju tvungna göra något för att tänka på annat så vi åkte iallafall in till karlskoga vid 13.00 och barnen fick åka skridskor för första gången.. Elise åkte som om hon aldrig gjort något annat, så himla duktig :) Och hon älskade att åka. 
Milian var duktig med men han tröttnade efter typ 5 min :P 
 
Sen efter åkte vi förbi Henkes jobb för att kolla om någon lämnat tillbaka hans jacka men icke.. 
Sen skjutsade vi barnen till Malin så de fick leka av sig lite mera :) Strax innan 17.00 så skulle vi åka och kolla hus.. Och jag ÄLSKADE huset :) Så första juni flyttar vi till hus, som vi ska hyra då :) Men det är så fint :) 
Fem rum och kök :) 
Igår var vi på bio med barnen, första gången för Milian, Frost, den var okej, men handlade på tok för lite om snögubben och de sjöng mest hela tiden.. Milian tyckte inte alls om filmen förutom när snögubben var med.. Så det var lite trist.. 
 
Efter åkte vi och kollade hans jobb igen men ingen jacka där, han lämnade en lapp på den jackan som var kvar så om det är en vänlig person så hör han/hon av sig. Sen kom Belinda, Fredrik och lilla William och hälsade på så vi fick snuffsa lite på honom :) 
Så dagen gick ruskigt fort..
 
Då var måndag da, ny vecka.. Fortfarande ingen som hört av sig om jackan. Så knepigt.
Vi åkte in till Örebro, Marie var med, höll tummarna för att det skulle gå om han hade med oss som kunde intyga att han var han.. Han och Marie skrev under några papper och skickade in till vägverket för godkännande, 30 min senare hade han fått godkänt. Ruskigt glada blev vi.. :)
Och så klart klarade han provet :) Så bara uppkörningen kvar nu då, men det kommer han att klara galant :) 
Så stolt är jag, kändes lite som man själv hade klarat :) 
 
 
Ska göra klart mina uppgifter i psykiatrin innan jag ska hämta hem barnen med.
 
Hoppas eran helg varit bra iallafall :) 
 
 

Välkommen vecka 30+0

69 dagar kvar tills beräknad födsel, känns galet skönt snart bara 2 månader kvar.. 
Vad ska man säga, känner mig som väldens klumpeduns :P 
Magen känns jätte stor... 
Annars mår jag rätt okej fysiskt, har sovit lite bättre nu senaste dagarna.. Ryggen har inte värkt lika mycket, dock är halsbrännan inte att leka med.. Och försöker att tänka på vad jag äter och dricker för att den inte ska bli värre. 
Än så länge så störs jag inte av bebisen, han är väldigt snäll emot mig, han ligger mest och rör sig och trycker, mycket hicka har han med.. Men läser många som är i samma vecka som mig som får ont av att sina bebisars kikar en del, men nejda inte jag :) Och sover gör han på natten med.. Eller de gånger jag ligger vaken länge så sover han iallafall och jag märker inte av honom :) 
Mycket sammandragningar har jag fått med och det trycker en del neråt, så ska ringa barnmorskan imorgon och höra så det är okej bara.. Det har inte tryck neråt tidigare men det är nog ingen fara... 
Men jag växer och gror och bebisen mår nog super bra i magen :) 
 
Här har ni bild 10 veckors skillnad :)
 
Vecka 20+0
 
Vecka 30+0
 
 
 
 

Tack för inatt

Min sömn för igår började vid 21.00 då orkade jag inte vara vaken mer..
23.00 kommer Elise in till mig.. Så säger hon: Vet du vad mamma, nu ska vi mysa :)
Så tar hon sina gulliga armar och håller om mig och drar sig tätt intill mig.. Snutta :)
 
Stunden efter vaknar Milian, min tanke nej nu börjas det..
Så gick in, han sa, jag älskar dig mamma, jag kramade och pussade honom och gick sen och la mig i min säng igen. 
Sen sov han otroligt nog ända till 08.00 imorse :D Wihooo.. 
När hände det sist ? 
Jaja det hade jag ju kunnat tacka för, men BARA för att han inte ropade på mig för en gångs skull så var det toabesök för min del inatt ett antal gånger.. Jag lovar att jag var uppe sju ggr inatt och kissade, fattar ni SJU gånger, galet.. Så tack för det liksom.. 
 
Men nu i tre nätter har inte ryggen krånglat för mig iallafall så jag har sovit rätt okej :) Skönt. 
Får se hur denna natt blir :) 
 
Jag har nästan gjort klart nästa veckas uppgift till psykiatrin, och det känns skönt.. 
Fick ta en liten paus nu för ögonen svider av att läsa boken :P 
Blir massa fredagsmys med mina små godingar sen ikväll, och så får vi se vad helgen bjuder på..
Ev. bio imorgon men såg att de var dåligt med platser kvar, så ska vi kolla på hus imorn vi kanske ska hyra, för jag vill härifrån eller vi vill härifrån, så vi hoppas det ger oss det vi vill ha :) 
 
Önskar er en fin fredag.. 
 

Älskade barn.

Jag har varit en riktig satmara denna graviditet, grinig nästintill hela tiden och minsta lilla fel någon säger så blir jag ledsen.. Jag tål ingenting.. 
 
De som har haft mest tålamod är mina barn, det är precis som om dom förstår mig, att det är jobbigt, att jag behöver vila, kanske mer hjälp, kanske inte orkar lika mycket.. De är verkligen helt underbara och jag är så glad och stolt över att de är mina barn.. Kanske ska tacka mig själv ;) 
Samtidigt får man jätte dåligt samvete att man inte har samma stubin som tidigare då de gånger de tjafsar emot eller bråkar med varandra så blir jag arg fortare. Jag skriker aldrig på mina barn, det har jag lovat mig själv att aldrig göra då jag vet vad rädd jag blev och vad obehagligt jag tyckte det var när min mamma gjorde det emot mig. 
Tycker det är otroligt svårt att veta hur jag ska visa dom att det inte är okej att göra visa saker de gör. 
Barnuppfostran är otroligt svår tycker jag.. Vad är rätt och vad är fel..
 
Det jag är glad över är att mina barn sällan slåss, man hör många syskon slåss och jag vet att jag och mina syskon slogs väldigt mycket men jag tolererar inte att man slår varandra här hemma. 
De blir aldrig slagsmål utan det kan vara att ex, Milian slår Elise för något och då kommer hon direkt till mig och säger till.. Eller tvärtom, oftast är de Milian som är den galna :P 
Han har föresten kommit in i en otrolig trotsålder vilket gör det ännu jobbigare, han gör sådant han vet att han inte får, och när man tittar honom i ögonen i hans nivå och säger att det inte är okej så skrattar han åt en.. 
Härmas gör han hela tiden också, och detta är helt nytt med för Elise har aldrig varit sådan :P 
Så ja han testar än verkligen. han tycker det är kul men inte jag.. Sen kan jag även säga att jag ibland inte kan låta bli att skratta åt det hela och kanske dumt för det ser ju han när jag gör och då tror han att han är skit rolig.
Mina goa trollungar.. 
 
Mycket att läsa nu ;) Hoppas allt är bra mer er iallafall :) 
 
 
 

Jämförelse med alla tre vecka 29+2

Här har vi magen med alla tre i precis samma vecka och dag faktiskt :) 
Första är då jag väntar Elise, andra Milian och tredje bebis nr tre :) Skillnad ?? Den som skiljer mest är väl ändå Milians mage :) Och mage nr tre nu tycker jag är otroligt rund :) 
Men är det stor skillnad ?? 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Barnmorskebesök

Hem kommen från barnmoskan.. 
 
Ja det är väl inte så mycket att skriva.. Jag är i vecka 29+2 dagar. Sf mått 27-28, irriterande när hon inte visste exakt :P Blodsocker 4,1, blodtryck 90/65 och bebisens hjärtljud 135 :) 
 
Tog upp med henne om rädslan för stor bebis, hon slog bort det ganska hårt, att jag inte kommer få en jätte bebis utan en normal stor.. Jag kom med följdfrågor men det var inte så intressant..
 
Jag har redan från början inte gillat den barnmorskan och jag tycker det är så synd för med de andra två så älskade jag min barnmorska, men hon jobbar tyvärr inte kvar.. 
Men ska jag bara acceptera detta då ?? 
Mitt sf mått är ju inte stort utan normalt, men tänkt om jag får en stor bebis ändå ? Kanske får ändra mitt tankesätt, jag vet inte ens varför jag tänker så här eftersom mina andra två har varit normala. 
Visst mitt sf-mått är lite större nu än med de andra, men kanske inte så konstigt heller eftersom jag varit gravid två gånger tidigare med och då töjer det ju sig lättare. 
 
Vi får se nästa gång jag ska dit om fyra veckor vad det ligger på då, kanske kan ta upp det lite försiktigt då med..
Älsk blev inte med till henne idag heller för hon hade ingen annan tid.. Lite smått irriterande iallafall..
Någon som läser som är gravid, vad har erat sf-mått legat på eller vad ligger det på nu och vilken vecka är ni i ?? 
 
Hittade denna bild på magen med Milian vecka 29+0. Undvik trosschocken ;) 
 
 

Mycket bollar i luften

Åhh mina ögon sved imorse och huvudet dunkade.. Sov riktigt illa inatt och då var det inte ryggen som värkte mest denna gång utan dunkande huvud.. 
Jag gick upp innan barnen imorse, väkte dom runt 08.00 faktiskt. 
 
Har mest suttit och gjort uppgifterna i psykiatrin idag, ett stort kapitel så det kommer nog ta hela dagen imorgon med för att bli klar innan det ska lämnas in på onsdag. 
Imorn är jag hemma ifrån lektionen och pluggar istället, känner att jag inte hinner annars, sen har jag otroligt svårt att sitta på de hårda stolarna nu när magen är så stor i 2,5 timme.. 
Skönt med den utbildningen man har med att man kan bestämma lite hur man vill med.. 
 
Har haft otroligt jobbig foglossning med idag, kan kanske bero på att jag drog båda barnen i pulka igår samt gick upp och ner
 
 
några gånger för pulkabacken så idag har jag haft svårt för att gå.. 
 
Barnen sover sen ca 30 min sen.. Och jag ska ta och göra mig klar för kvällen jag med och lägga mig.. 
 
Ha det gott.. :) 
 
 

Vecka 29+0

Ja då var vi inne i vecka 29+0 vecka 30 enligt många men jag räknar det så här :)
Det har väl inte hänt så mycket denna vecka.
Fortfarande hemsk halsbränna, svårt att sova och svårt med andningen i visa lägen. 
Magen känns enorm tycker jag, men det är nog bara jag som tycker det om man frågar andra runtomkring mig.
Mellan vecka 28+0-32+0 brukar de säga att magen växer som mest.. Så ja vi får se hur magen ser ut om ett par veckor.. När jag går in i vecka 37+0 så kommer det ett inlägg med alla magbilder så vi ser skillnad ;)  
 
På tisdag ska jag till barnmorskan igen, ska dock ringa imorgon och se om hon har en tid tidigare på dagen så älsk hinner bli med. Det är första och sista gången kan han bli med pga att han sen byter jobb och jobbar hela veckor 08-16.30 så då blir det svårt för han att bli med. 
 
Men här är magen :) 
Elise som assisterat fotograf idag då jag inte hade en spegel, och detta gjorde hon ju bra :) 
 
 

En saknad mamma

Dagen igår blev väl inte riktigt som planerat :P 
 
Kl, 16.30 igår ringde en ledsen liten tjej och ville komma hem.. Så det var bara att sätta sig i bilen 1 timme klockan 17.00 och hämta hem barnen.. Efterlängtad var jag och kan säga att det var dom med :) 
Jag är glad att jag hämtade dom en dag tidigare.. Jag är riktigt besviken/ledsen på hur de haft det och det får mig till delade känslor att lämna dom där någon mer gång.. 
 
Så när vi kom hem strax efter 19.00 så lagade jag mat åt två hungriga barn som jag tror aldrig ätit så mycket någon gång.. Fick så ont i magen av att se dom så där hungriga.. Mina älsklingar..
 
Sen kom de i säng 21.00 och för första gången på super länge så sov Elise i sin säng till 04.00, hon var nog helt slut snuttan och strax därefter så kom Milian in i sängen med efter att jag sprungit in till honom 5 ggr.. 
Men det var mysigt att ha dom där.. Milian var pappa sugen och låg och kramade honom och Elise kramade mig så vaknade vi till vid ca 08.30.. Riktigt skönt..
 
Vi har varit ute och åkt pulka med eller barnen :) Behagligt ute nu så nu går det ju ann :) Älsk jobbar kväll så jag är själv med barnen. Nu kollar de bamse och då passa ja på att skriva här :) Blir ganska lugnt idag, tvätta lite, plocka och plugga.. 
 
Hoppas eran helg varit bra :) Önskar en fortsatt fin söndag.. 
 
 
 
 

Saknar mina barn

Direkt igår när barnen åkte, fick jag en klump i magen och jag kände tomhet.. Jag började sakna dom direkt.
Hur klarar de som har barnen bara varannan vecka sig egentligen ?? Jag kan helt ärligt säga att jag vettotusan om jag hade gjort det.. Älsk sa likadant. Usch så tråkigt allt bli utan dom.. 
 
Natten sov jag ganska bra faktiskt iallafall, somnade strax innan 22.00, hade såklart ont i ryggen, men inatt lyckades jag få plats med mer kuddar som jag bunkrade upp med och sov då bättre, halv 9 vaknade jag till ordentligt och efter 09.00 var vi uppe.. 
 
Har skjutsat älsk till jobbet och sitter nu här i min ensamhet och funderar på vad jag ska göra av dagen.. 
Egentligen skulle jag ju njuta av detta, men jag kan inte, jag vill ha mina barn hemma, saknar dom så enormt mycket.. Elise saknade mig igår med men det gick över.. Har inte vågat ringa ifall hon blir ledsen igen, men tänkte ringa ikväll en sväng..Ska åka och hämta dom tidigt imorn har jag bestämt :P 
 
Får ta och virka lite, och sen kanske dags att ta ner julgardinerna :P Ja ni hör dom är inte nere än.. Dels för att jag inte orkat brytt mig och sen så har jag inga andra gardiner att sätta upp heller och då kommer det kännas så tomt. Men får nog ta och ta bort dom, riktigt trött på den röda färgen :P 
 
Men får önska er en underbar lördag..
 
En bild tagen för 2 år sen, så söta :P
 
 
 
 

ljuvligabarn.blogg.se

En härlig och go mamma på 25 å med tre små kottar här hemma.. Följ min vardag :)

RSS 2.0