Tisdag 3/3

Helgen flög förbi som alltid.. Fruktansvärt.. Dock tycket jag tiden gått väldigt fort nu..
Var på bio med lillasyster i lördags, MR grey ;) Ojojoj vilken film.. Har ni inte sätt den så måste ni det..
Och det dumma är nog att jag läst boken och man jämför mycket, otroligt mycket från boken är inte med och den är omgjord.. Men då måste jag ändå säga att filmen var så mycket bättre än boken.. :)
 
Söndagen bestod av gympa för barnen och bowlingkalas för Milian.. Helgen innan det hade han varit på ännu ett bowlingkalas så han var väldigt hypad och glad över det då han tyckte det var så himla kul :)
Elise tappade sin sjätte tand även i söndags :) Så hon har en riktigt stor glugg däruppe nu. hehe
 
Milian har lärt sig att cykla utan stödhjul. Igår var vi ute massor och tränade och han kunde typ direkt, nemas problemas. Men han glider med sina skor på tramporna och det är som om tramporna är så långt bak på cykeln på något sätt. Så så fort det bli varmare ute får det bli en ny cykel till honom fast den han har bara är 1 år gammal lite drygt.
 
Idag blir det städa/plocka lite, sen vid 15.00 ska barnen till sin farmor och jag ska och träna..
Helgen bestod av att unna sig, lite väl kanske.. Men vågen har börjar röra sig neråt i alla fall och kanske, kanske har jag nått mitt första mål tills Henke fyller :D 4 kg kvar och precis 1 månad kvar tills han fyller.
 
Levi hasar nu sig fram på rumpan ,och jag tycker ändå han är en nöjdare unge.. Man är inte så van heller att han rör sig så igår satt han i köket och donade så jag gick på toan lite snabbt då så när jag kommer ut från toan så sitter han i hallen, jag blev en aningen rädd.. haha. Sen ska han ju ställa sig emot allt och gå mellan mig och möblerna..
Nätterna har han krånglat en del med.. Vet inte varför ?
Inatt sov han faktiskt ändå ganska bra.. Så ska väl inte klaga, men att han vaknar 05.20 var väl inte så där jätte kul. Dock låg vi och myste till 06.10 ;)
 
Jaja jag ska plocka lite nu medans Levi sover.. Önskar er en riktigt fin dag...
 
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

ljuvligabarn.blogg.se

En härlig och go mamma på 25 å med tre små kottar här hemma.. Följ min vardag :)

RSS 2.0